My Home Bornholm har kvalitetsmøbler til faste lave priser​

My Home har kvalitetsmøbler til faste lave priser

Vil I gerne have nye møbler fra My Home? Hos My Home Bornholm har vi kvalitetsmøbler til faste lave priser i vores lagersalg. De er så lave, at vi ikke har før-priser. My Home Bornholm er en del af Bornholms Bolighuse og ligger i Aakirkeby nær Rønne. Vi står altid klar til at hjælpe i butikken.

​Møbler fra My Home leveres samlet fra fabrikken

Grundsortimentet hos My Home indeholder massive egetræsmøbler såsom sofaborde, spiseborde, vitriner og skænke. Derudover har vi sofaer og lænestole i læder og stof. Møblerne kommer fuldt samlet fra fabrikken.

Vi har blandt andet møbler såsom:

  • Sofa
  • ​Stole
  • ​Skabe
  • ​Borde
  • ​Sofabord
  • ​Spisebord

My Home har også en række andre spændende produkter som for eksempel kommoder, skabe, havemøbler, brugskunst og meget mere.

Kvaliteten er altid god, og vores priser er usædvanligt gode, fordi vi har meget lave omkostninger. Vi importerer direkte fra fabrik uden fordyrende mellemled, ligesom vi køber restpartier til favørpriser. Vi bruger heller ikke penge på dyre indretninger. Vi har naturligvis udlært personale, så vores kunder er sikret den bedst mulige betjening.

Vi leverer jeres møbler inden for en uge

Kig ind hos My Home for at få et tilbud til en god pris. I kan også komme for at få inspiration. Måske finder I en billig sofa eller noget spændende brugskunst. 80 procent af vores sortiment kan leveres inden for en uge.

Du er altid velkommen til at ringe på telefon 56 93 24 69, hvis du har et spørgsmål. Du kan også skrive til os på e-mail bornholm@mhls.dk eller besøge www.myhomemøbler.dk.

MyHome Møbler Bornholm

Adresse:

Nordvangen 2
3720 Aakirkeby

Telefon: 56932469
E-mail: bornholm@mhls.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag 09.30 - 17.30


Lørdag 09.30 - 12.30

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Kontakt os

Bornholms Bolighuse

Åkirkebyvej 50, 3700 Rønne

Få rute​vejledning

Åbningstider

Mandag - Fredag

​​08.30 - 17.30

Lørdag

​​09.30 - 14.00​

Bemærk: HjemmeHos, MyHome & Invita åbner 9.30 på hverdage og lukker 12.30 om lørdagen​​​