Invita køkken hos øens nye køkkencenter​

Tænker I på at få et Invita køkken? Invita er Bornholms nye køkkencenter, hvor du kan finde inspiration til et nyt Invita køkken. Vi har også bad og garderober. Invita er en del af Bornholms Bolighuse og hjælper kunder fra hele Bornholm, med deres boligdrømme, fra vores forretning i Aakirkeby nær Rønne.

Hjælp og vejledning til at vælge et Invita køkken

Tag på inspirationstur i vores nyeste og mest inspirerende køkken-, bad- og garderobeudstillinger, hvor vores medarbejdere står klar med gratis hjælp og vejledning, hvis I for eksempel overvejer et Invita køkken.

Invita er dansk design, når det er bedst. Alle vores køkken- og badmodeller bliver produceret med hjerte, håndværk og højteknologi på vores egne fabrikker i Danmark.

Forskellen på et Invita køkken og andre køkkener kan du bedst se, mærke og opleve, når I besøger butikken og taler med vores konsulenter. Her kan I snakke om de mange muligheder og om priser på de forskellige løsninger.

Vi kan tilbyde totalentreprise med alt, hvad det indebærer. Dermed skal I ikke løfte en finger selv, men blot fortælle, hvordan det skal være.

Kom for at se vores store udvalg i butikken

I er altid velkomne i vores butik, hvor vi gerne taler om jeres ønsker og behov. Vi laver også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på for eksempel et Invita køkken eller måske en lille og billig garderobe-løsning. I kan også læse mere på www.invita.dk.

I kan naturligvis ringe til os på telefon 56 93 24 70, hvis du har et spørgsmål. Eller du kan skrive til os på e-mail bornholm@invita.dk.​

Invita Køkkencenter Bornholm

Adresse:

Torvet 12
3720 Aakirkeby

Telefon: 56 93 24 70
E-mail: bornholm@invita.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag 

09.30 - 17.30

Lørdag 

09.30 - 12.30

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Kontakt os

Bornholms Bolighuse

Åkirkebyvej 50, 3700 Rønne

Få rute​vejledning

Åbningstider

Mandag - Fredag

​​08.30 - 17.30

Lørdag

​​09.30 - 14.00​

Bemærk: HjemmeHos, MyHome & Invita åbner 9.30 på hverdage og lukker 12.30 om lørdagen​​​