HTH-køkken og HTH-bad i en totalentreprise​

Overvejer I at få et HTH-køkken eller et HTH-bad? Hos HTH på Bornholm har vi alt til et nyt køkken, et nyt bad eller et helt nyt badeværelse. Vi har alle de nye trends, og vi leverer gerne et HTH-køkken eller et HTH-bad i en totalentreprise eller som en gør-det-selv-løsning. HTH- køkken ligger i Rønne og vi hjælper kunder på hele Bornholm med deres køkkendrømme.

HTH-bad eller HTH-køkken med gratis vejledning

Hos HTH byder vi på Bornholms bedste køkken- og badoplevelser. I kan tage på inspirationstur i vores flotte køkken-, bad- og garderobeudstillinger. Her kan I få gratis hjælp og vejledning. Vi har den rette løsning, uanset om I ønsker en gør-det-selv-løsning, eller om I ønsker jeres HTH-køkken eller HTH-bad i en totalentreprise. Dermed skal I ikke selv røre en finger.

Vi kommer gerne hjem til jer for at måle op, at tale om priser og at snakke om de mange muligheder. Samtidig kan vi gennemgå HTH's store og flotte designprogram. Danmarks bedste service er inkluderet i prisen, hvis I vælger jeres nye HTH-køkken eller HTH-bad på den klassiske måde.

Kig forbi for at se vores store udvalg

​I er altid velkomne til at kigge forbi for at se vores store udvalg. Vi laver gerne et helt uforpligtende tegningsforslag og tilbud med en god pris på et HTH-køkken eller et HTH-bad. Måske har vi en billig løsning, der passer perfekt til jer. I kan se de mange muligheder på www.hth.dk.

I kan også ringe på telefon 56 93 24 40 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail butik@bornholm.hth.dk.​

Åkirkebyvej 50
3700 Rønne

HTH Køkkener Bornholm

Adresse:

Åkirkebyvej 50
3700 Rønne

Telefon: 56 93 24 40
E-mail: butik@bornholm.hth.dk

Åbningstider​

Mandag - Fredag 08.30 - 17.30

Lørdag 09.30 - 14.00


1. søndag i måneden 10.00 - 15.00

Følg med på facebook og Instagram

Vi opdaterer løbende vores Facebook og Instagram profiler med nyheder og tilbud fra Bornholms Bolighuse.

facebook​         instagram

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Kontakt os

Bornholms Bolighuse

Åkirkebyvej 50, 3700 Rønne

Få rutevejledning

Åbningstider

Mandag - Fredag

​​08.30 - 17.30

Lørdag

​​09.30 - 14.00​

1. søndag i måneden 10.00 - 15.00

Bemærk: HjemmeHos & MyHome åbner 9.30 på hverdage og lukker 12.30 om lørdagen​​​